Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Arkadaşlar bilgisayar dünyasının farklı alanlarında çalıştım ve çalışmayada devam ediyorum.
şu sıralar işiminde bir parçası olarak web dizayn ve web programlama üzerine yoğunlaşmam gerekti.
sorularım şunlar:
1) html 5 üzerinden mi başlamalıyım? ( html 5 in 2014 de nihayi sürüme ulaşacağı söyleniyor, 2016 ya kadar da 5.1 bir sürümü devreye alınacakmış)
2) html5 ve php nasıl anlaşırlar. bununla ilgili sıkıntı yaşar mıyım?
3) sitem html5 çalıştıran browserlarda html 5 formatında, desteklenmeyen browserlarda html formatında çalışabilir mi? Bu ayrımı yapmasını sağlayabilir miyim?
Web üzerinden hem pc lerde hem tabletlerde, hemde cep telefonlarının browserlarında çalışması gerekiyor yapacağım programın. server side tarafı olan ve şirket database inin saha çalışması olan kısmını karşılayacak bir program olacak ve 1-2 ayda da en azından taslağını yapmam, 2013 başı gibi de teslim etmem gerekiyor.
Sorularıma cevap vererek beni yönlendirecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Sonuca hemen ulaşabilmem için nereden başlamalıyım, yapıyı nasıl kurmalıyım? Mevcut html5 yapısı istediklerimi yapmam konusunda sıkıntı verir mi? ( temel html ve orta seviye php bilgim var)