HellWorld adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sorun degil

Oncelikle nasil 855 tuttu anlamadim, ben baktim 679 euro gozukuyor

Apple store`nin hangi ulkede ise o ulke disina kargo gondermiyor diye biliyorum.

Arkadasiniz alip size gonderebilir ama turkiyeye kargo ile yurtdisindan cok azinlikta - nadiren - zor bir sekilde telefon gectigini duydum. Genelde telefonlar gecmiyor diye yaziyor nette, ama kesin olarak birsey soyleyemem kargo konusunda, ben amerikadayim fakat daha hic turkiyeye kargo felan gondermedigim icin pek bilgim yok.

edit : Arkadasiniz almanyadan alip da bavuluna koyup sorunsuz bir sekilde gecire bilir tabiki, IMEI kaydini pasaport ustune yaptirir, yaptirmazsa cakma imei ( illegal, pek tavsite etmem ) yapanlar var turkiyede 50-100 liraya, yada 1 yil icinde yurtdisindan trye giris yapan birisinin pasaportuna islettirebilirsiniz ( para ile yapanlar var )

679 Euroya 3 adet ilave aparatlar + olarak VAT yani KDV dahil 855 EURO tutuyor, aydınlatıcı mesajlarınız için teşekkürler, herşeyi o kişi üzerinden halledebiliyoruz sanırım, yinede emin olmak için Turkcell e felan sorarız.

EDİT: Pardon 855 değilde 746 EURO tutuyor, düşünsenize Türkiyede 3230 TL Almanyadan böyle birşey yaparsak 1720 TL civarı tutuyor.

Aradaki Fark: 1510 TL.

Hatta ve hatta gittigidiyor da ek aksesuarları veriyorlarmı oda belli değil. Aksesuar olmasa;

Aradaki Fark: 1670 TL

Alıntı
Tabi ki, kişi kendisi getirebilir, imei olayından kastımız getiren kişi veya son 1 ay içerisinde yurtdışından gelmiş bir tanıdığınızın pasaportuna cihazın imei numarasını işletmek olacaktır, son 6 ayda bir değişiklik olmadıysa turkcell, avea ve vodafone şubelerinden halledebilirsiniz.
tropsi Sizede teşekkürler bilgilendirme için...