Yorumlarınız için teşekkürler, Webmasterlara yönelik süper projelerimiz artık başlıyor. çok yakında herkesin kullanacağı yeni sistemler gelicek. bir çoğu ücretsiz siteler. Bizden ayrılmayın ve sitelerinizi geliştirin.
Metrica sitenin kapalı kalmasını şöyle düşünüyor. Siten ortalama saatte 100 ziyaretçi alıyor eğer bu ziyaretçiyi 1-2 saatte almazsa o zaman gönderiyor. Tam kapandığında bildiri verdiğini duymadım sürekliliği malesef yok sms olayınca gelince sms onayı var ama sms gönderme olayının çalıştığını bilmiyordum. Denedim şuanda sitemi kapattım tabi kapatalı 10 dakika oldu ama erken gelmesini beklemiyorum, bendeki sistem kesinlikle 15 dakikada bir kontrolünü veriyor ama onlarda milyonlarca üye oldugu için bunu onlardan beklemek imkansız olucaktır.
Eğer mail bildirimi ile sms bildirimi sizin için aynıysa şunu belirtmek istiyorum. Ortamınızda bilgisayar buldugunda hiç bir şekilde bilgisayar dışında başka bir işle uğraşmıyormusunuz? Ya da sms geldiğinde dışardaysanız sizin için siteniz değerliyse dışarıdan normal zamanda bilgisayar başına ortacağınız zamanı erkene almazmısınız?
Gereksiz proje olarak görenleriniz olabilir, biz bu tür projelerimizi son hızla yapmaya devam ediyoruz. Şuanda önümüzdeki 3 ayda 3 büyük proje bulunuyor.