curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, "kullanici=By_system&sifre=123456&ahmet=mehmet ");
buraya gerçekten ahmet=mehmet yazdınsa takılması çok normal çünkü orda karşı site ne istiyor ise sen onlari gondericeksin. firebug ile formda login olurken karşı sitenin hangi verileri istediğini görebilir kendi formundanda aynı verileri gonderebilirsin. o zaman giriş yapıcagını tahmin ediyorum.
hmm

Bi deneyeyim o zaman bakalım neymiş istediği..
jquery ile param aracılıyla post edebilirsiniz.
Araştırma yapacam üsttekini denedikten sonra teşekkürler
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:51:50 -->-> Daha önceki mesaj 00:45:03 --
curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, "kullanici=By_system&sifre=123456&ahmet=mehmet ");
buraya gerçekten ahmet=mehmet yazdınsa takılması çok normal çünkü orda karşı site ne istiyor ise sen onlari gondericeksin. firebug ile formda login olurken karşı sitenin hangi verileri istediğini görebilir kendi formundanda aynı verileri gonderebilirsin. o zaman giriş yapıcagını tahmin ediyorum.
firebugun ne olduğunu ilk başta bilmemekle denedim ama kaynak kodu gösteriyor.. Bunu chromede baktım zaten input name değeri kullanıcı ve sifre olanları ordan baktım da sadece input type="submit" ya da buton, image olan yok.. o yüzden işte ahmet=mehmet tarzında yazabileceğim bi şey yok a href="Giris();" olarak giriş yapıyor site inputlardan çıkmış buton falan yok..