Yanlış olmasın amacım yanlış bir şey söylemek değil konu sahibi yanlış bir şey olduğunu düşünürse PM atsın düzenleriz.
CPanel Partner olarak bize uygulanan sistemden biliyorum ki ,
1. Partner başvurularında size lisans saglayacagınız ip bloklarını soruyor. Bu ip bloklarını veriyorsunuz. Bunları harici verilen lisansları sorguluyorlar ki bu gün yeni bir class ımıza ekledik hemen DC 'den bilgi istediler.
2. Partner mantığında zaten Internal Lisans var, dışarıya External lisans satışlarında Partner fiyatlandırmaları farklı.
3. Olarak Manage2.CPanel 'de API sistemi zaten veriyor, firma kendisi dilerse müşteri sistemine api olarak entegre edebiliyor. Bu sayede anlık gelen lisanslarda firma seçeneklerinde ödemesi gelen lisansı otomatik aktif et derse lisans anında aktif oluyor.
4. Olarak lisans transferlerinde ayın 15 'inden sonra 48 saatlik bir dilimde transfere / yeni alıma ÖDEME ANINDA YAPILMAK ŞARTI ile izin veriyor.
5. Olarak CMSSONIC firması bildiğim kadarı ile lisanslarını partner sisteminden değil Buycpanel.com Disturbutor 'u üzerinden sağlıyor. Bundan dolayı Son kullanıcı > Satıcı > Ana ürün tedarikcisi olduğu icin gecikme olabilir.
Bu tarz durumlarda ülkemizde Avrupanın CPanel üzerinden en çok ürün tedarik edicisi Osman ( Ni-Osman ) üzerinden de alternatif sağlayabilirsiniz. En azından kendisi Türkiye 'de yaşıyor olup telefon ile direkt ulaşabilirsiniz.
Haklısınız 5nci maddeye ek bence bu firmanın resellerliği ellerinden alındı. Ayrıca yabancı ülke fiyatı üstte verdim 1 usd fark var 1.8 tl içinmi bu kadar bekledim yazık bana bide bu işin içinde olan kişiyiz.