Ufkabakan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
TTNET'e, SuperOnline dem vuran arkadaşlar, bu firmaların satış sayfalarında, tarife sayfalarında hatta broşürlerinde dahi kullanılan hattın limitsiz olduğu bir ibare varsa yanında da bir yıldız, o yıldızada gönderme olarak sayfanın altında açıklama metni bulunur.

Kaldı ki bu söz edilen firmalarada -Özellikle SuperOnline için- tüketici mahkemelerinde açılmış davalar mevcuttur.

Ayrıca sektörün öncüsü, koca bir firma, yanıltıcı reklam, slogan kullanıyor diye, aynı hatayı sektördeki her firma yapmak zorunda mıdır? Başkasının yaptığı hata, sizin savunmanız olabilir mi?

Bu bölümde başka bir firmanın açtığı satiş konusunda yine limitsiz/limitlendirilmemiş ibaresi olan bir sistem var. O konuya neden benzer yorumlar yazmamışım? Çünkü AKH olarak bahsedilen durumu, açık ve net şekilde belirtmiş.

Buyrun örneği:

Diğer bir yoruma gelirsek,
"Türkiye lokasyonlarda trafik geçilince hat hızı düşürülmez erişim kapatılır yada fatura eklenir direk. Önce birini suçlarken bişeyleri öğrenin sonra insanlara iftira atın."

Türkiye lokasyon için sizin söylediğiniz tarzda bir zorunluluk yok! Siz gidin yaptığınız işi öğrenin asıl. Ben giderim ABC DataCenterından kabin + havuz hat kiralarım, sonra parça parça satarım. Kendi koyduğum kurallara görede 1Gbit Limitsiz olarak sattığım sunucuda 3TB trafik dolduysa, sunucu portunu 1Mbit ile limitlerim. Bunu yapmak çok zor olmasa gerek?

@tufangaming
Emin olun TTNET ile bu tarz bir sözleşmem yada bu tarz bir ticari hizmetim olsa vede beni "milyon dolar zarara uğratsa" - ki bu konuda verdiğim 10Mbite düşecek sunucudaki tahmini zararlarım, doğrudur vede bilakis DÜŞÜK yazılmıştır- , TTNET den zararım olan milyon doları söke söke alırım!

ee ne güzel senin açından böyle yapan firmaları bul dava aç çalısmana felan gerek kalmaz gecinip gidersin