pan_river adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Hocam kusura bakma ama önce insan kendine bakmalı, ona buna çocuk diyeceğine Sattıgın programdaki 100 imleme sitesi hepsi sana ait, kurulmus pligg script (türkçeleştirme bile yapılmamıs ellenmemis 100 site - ucuz diye alınmıs imlexz.info vs. ), spam, prsi 0... Anti seo olarak kullanılıyor millet
valla bende böyle bir yanıt bekliyordum hatta keşke yazan olsa dedim hocam hemen sana yanıtını vereyim
pliigg ; hayatımda gördüüğüm en lanet script
ip banı mı dersin cache mi dersin günde imleme sınırı mı dersin title otomatk cekme mi dersin ne ararsan var piyasada güzel bi pligg programı bulamadım lanet ettim sonunda da 100 domain regledim ve siteleri acıp özel program yazdırdım

gel gelelim diger tarafa
bazı müşteriler pligg den kalite bekliyor.
ne bekliyorsunuz hocam misal spam demişsiniz spam olmayan bir pligg site mi var ? özgün makale yayınlayan pligg site mi var ? ya da ne bileyim her konusunda link cıkısı yapmayan pligg site mi vart ?
- hayır yok
ben hiç bir konumda sitelerim çok kaliteli sizleri uçurur göçertir vs. yazmadım siteler ortada halleri ortada benim bir webmaster olarak ekmegimi kovalıyorum ortada ne varsa onu yazıyorum alan alır almayanın keyfi bilir abuk sabuk süslemeler yapmıyorum en azından.

öte yandan da bakacak olursanız alexa 40k lara kadar düşen 40k indexlere çıkan trsutrank hemen hemen hepsinde 2 üzeri olan ve bunları 3-5 ay gibi bir sürede yapan daha kaliteli satıcılar var ise lütfen bildirin bende onlar ile çalışayım

Saygılarımla