backlink paketleri sosyal link vb. kategorileri bu hale getiren ne yazık ki 15-16 yaş arası genç arkadaşlarımız, okulların açılması ile daha az görmeyi umduğumuz kendilerini yaz sezonuna kadar ciddiyetle beklememekteyiz
peki neden ?
bir gün bir vatandaş eklemiş
- 120 tl biriktirdiğim param var bu parayı falanca programı alarak degerlendirmek istiyorum
- tabiki yardımcı olayım hangi program ?
- sosyal imleme programı şimdi ben bu programı alsam 100 imlemeyi 50 kuruşa 40 kuruşa yapmayı falan düşünüyorum sanırım güzel bir gelir olur bana
- ....

( adamın derdi kesinlikle müşteri yada hizmet değil, yarın kantinde tost param çıksın kafi )

program kişiye satılmaz aradan zaman geçer başka bir yerden bulmuştur. bakınız başlık
" 100 adet yüksek kaliteli high premiium biggıst wandırful sosyal imleme ile kelimenizde 1. sıraya çıkın "

" sitenizi şahlandırın " kanak takın " site uçsun " valla billa sitenizi yükseltiyoz " yemin olsun siteniz çıkacak " allah belamı versin ki 100 imleme ile site kafaya geliyor "

işin aslı ( yahu ne olur benden alın zaten aldıklarınızın hepsi söylenenler ile farklı bari parayı bana atın )

aradan geçen süreçte x müşteri ekleyip 100 adet sosyal imleme alacağım kelimem film izle 1. sayfaya çıkar mı çok emek verdim bu siteye tüm paramı vereceğim ( 5 lira )

sosyal link borsasını bu denli komik insanları komik duruma düşüren bir o kadar da komik olan satıcılardır. bana kalsa başlığa ürün adı ve fiyatı dışında her türlü zırvalık yazılması yasaklanmalı. adam 5 liraya 100 imleme alıyor iki sayyac resmi var konuda kim bilir kimin zannediyor ki benim sitem de böyle olacak