Vakti zamanın da benim de büyükce bir siteden indirdiğim bir sistem idi. Tabi HARAM yeme gibi bir Lüxümüz oldugu için silmiştim yanlız merak ettim Medyamaster sistemin gerçek sahibimi yoksa wa*ez ürün dağıtma girişimindemi bulundu? 1 adet alıcam bildirdiğim domain için o açıdan herşeyi bilelim.
Scriptin kendisinde bulunması gibi bir lüxü olamaz. Çok eski bir versiyonumuzun sadece bir bölümü, yarım bir şekilde o dönemlerde çalıştığımız bir grafiker tarafından çalınmıştı. Kafasına göre yamalarla scripti tamamlamak istemiş. Aynı grafiker dolandırıcılığı ispatlandığından, ve bu tür şeyleri sıklıkla yaptığından ötürü hem R10'dan hemde diğer platformlardan banlanmıştı. Yayın yapan siteler script çalışmadığı için, script bozuk diyerek bize ulaştı ve bizde kendisine dava açarak gerekli yaptırımları uyguladık. Aldığı cezai yaptırım sonrası, ıslak imza ile bize gerekli belgeleri ve sözü verdi ve davamızı geri çektik. Scripti kullanan 2 yayıncı da ceza alıp bizi suçlamıştı. Biz sizin yüzünüzden ceza aldık, scripti bize veren kişiyi affettiniz diyerek. Bizde kendilerine, scripti aldığınız kişiyi dava etme sorumluluğu size aittir dedik.
Bu eski ve çalışmayan versiyonun dağıtılması önemli değil, fakat bu şekilde kafalarda soru işareti bırakılmaya çalışılması ve marka değerini zedeleyici sebeplerden ötürü bu arkadaş hakkında da yarın gerekli yasal işlemler başlatılacak zaten. Açtığı konudan dolayı, ETB Bilgisayar Ltd. Şti. ile imzaladığımız sponsorluk anlaşması iptal edildi. Bunun da doğruluğunu ve ispatını ETB Bilgisayardan Ltd. Şti'den aldığımız yazılı belge ile savcılığa ek olarak sunacağız ve bu konudaki zararımızı da talep edeceğiz. Gelişmeleri mutlak suretle konu altından yayınlayacağım.