2 yıldır bu işle uğraştığı için kullanıcı taleplerini, isteklerini, şikayetlerini baz alarak hazırladı Emrah bu sistemi, gerçekten full donanımlı.. Altyapı komple yenilenerek neredeyse kusursuz sistemin üzerine birçok yeni ve hiçbir sistem de bulunmayan özellikler eklendi. (Yakında diğerlerine de eklenir gerçi çok sürmez.)
İnşallah bot kullanan ve kullanacak herkes botmix rahatlığına erişir.
Hayırlı olsun, Allah yüzünü kara çıkarmasın ve emeğinin karşılığını alırsın inşallah.
Hayırlı işler.
Teşekkür ederim Akif, inşallah dediğin gibi yüzümüz kara çıkmaz.
sistemi ilk kullananlardan biri olarak yazıyorum bugüne kadar kullandığınız sistemleri bir kenara elinizin tersiyle itin

aklınıza gelebilecek herşeyi akıl etmiş Emrah sistemin hayırlı olmasını dilerim.
Teşekkür ederim Onur. Sana da hayırlı olsun.
hayırlı olsun kanka, açmışsın sonunda konuyu. 10 numara olmuş
Bu gün yarın derken açtık sonunda. Teşekkür ederim.
Botmix v1'i uzun süre kullandıktan sonra, v2'yide kullandık.
Piyasadaki bot sistemlerinin hemen hemen hepsini unutturacak bir çok özellik var sistemde.
Sitenize kaliteli bot istiyorsanız sonuna kadar tavsiye ederim.
Hayırlı işler Emrah abi
Çok sağol Murat teşekkür ederim.
Kardeşim tekrardan hoş geldin allah utandırmasın seni inşallah emeğinin karşılığını alırsın diyecek söz bulamıyorum sistem için ellerine sağlık inceledim piyasanın lordu konumunda şu anda bu sistem
Hoşbulduk çok teşekkür ederim.

Beğendirebildiysek ne mutlu.
3 günlük demo paketi kullanıyorum güzel çalışıyor.
Bir problem olursa, destek talebinden yada.
0544-311-94-27 numaralı telefondan bana direkt olarak ulaşabilirsiniz. Whatsapp, SMS ilede destek alabilirsiniz aramak istemezseniz.
Telefon desteğini elimden geldiğince vermeye çalışıcam. Telefonu açmadığım durumlarda büyük ihtimal uyuyor olurum. Bu gibi bir durum olursa bi SMS ile problemi belirtmeniz yeterli. Ben SMS'i görür görmez size dönüş yaparım. Uyku düzeni yok malum (hala uyumadım) telefon ile iletişim sıkıntısı çıkmasını istemem, bu yüzden bilgilendirmek istedim.
hocam inforesim scriptinde kullanabiliyor muyuz ?
Aktif kullanıcılar arasında bu scripti kullanan olmadığı için böyle bir talep almadım. O yüzden sistemde mevcut değil. Eğer bu scripti kullandığınız sitenin FTP ve cPanel bilgilerini destek talebi yada buradan özel mesaj olarak iletirseniz, yarın geceye kadar entegrasyonunu tamamlamış olurum. Şu an Labi.. Video Scriptinin entegrasyonunu yapıyorum. Yarın bitmiş olur hemen arkasındanda Inforesim (v1/v2) entegrasyonunu yapabilirim.
Yalnız her scriptin entegrasyonunu yapmıyorum. Piyasada talebi çok olan scriptlerin desteği olacak sadece. Joomla, Drupal, vBulletin, SMF gibi sistemleri desteklemeyi bir önceki Botmix sürümünde olduğu gibi bu sürümdede desteklemeyi düşünmüyorum. Çünkü bu alandaki talep bir elinde parmağı kadar yok.
özellikler iyi yanlız fiyatlar yüksek gibi üstelik aylık ödeme oluyor sitedeki fiyatlarmı geçerli olucak acaba
Fiyatlar konusunda ciddi bir artış yaptım evet. Bununla ilgili inkar edebileceğim birşey yok fakat sebepleri var.
İnsanlar hem sürekli destek, daha iyi hizmet istiyor hem de en iyisini en ucuza almak istiyor. Bunların hepsini piyasa altında fiyat vererek (ki bazıları fiyat kırmayı rekabet sanar...) yapmam mümkün değil.
Bunun yanında, vergi mükellefiyim ve ofis gibi giderlerde mevcut. Tüm bunları bir araya koyunca bunun yanında birde Botmix için eleman çalıştırmayı düşünmek çok düşük rakamlarla mümkün değil. Bu konuda bana hak vereceğinizi düşünüyorum. Ve inanın yazdıklarımda inanın çok samimiyim. Böyle olmasam bu piyasada tekel iken fiyatlarımı arttırırdım nasılsa benden başkası yok mecbur benden hizmet alacaklar mantığıyla.
Bomba gibi olmuş. Eline sağlık.
Teşekkür ederim, beğendirebildiysek ne mutlu.
10numara bi yazılım olmuş. elinize sağlık
Teşekkür ederim.
Emrah valla tebrik ederim seni kardeşim hayranlıkla okudum özellikleri, çok emek vermişsin. Ellerine sağlık hayırlı satışlar
Allah razı olsun çok teşekkür ederim.

Tüm herşeyi yazamadım. İnsanların gözünü korkutmak istemediğimden sadece belli başlı bir kaç özellikten bahsettim. Keşke Ocak ayına kadar bol bol vaktim olsaydıda şu kağıtta olan %30luk kısmıda hayata geçirebilseydim. Artık devamında kısmetse onlarıda hayata geçiricem. Tekrar tekrar teşekkür ederim.
Dikkatimi çekti oyun botu hiç yok sebebi varmı hocam olmamasının.
Evet oyun botlarını tamamen kaldırdım. Aslında alt yapı oyun botları içinde hazır durumda fakat eski sürümdeki oyun botlarının kullanım oranına baktığımda yabancı sitelerin botlarının kullanımından bile az olduğunu gördüm. Bu yüzden oyun kategorisini ilk başta eklemedim.
Eski sistemde 12 içerik kategorisi vardı yeni sistemde 18 içerik kategorisi var. Bu bununla sınırlı kalmayacak. Oyun botları, astroloji, şarkı sözü gibi bir çok kategoriyide dahil edeceğim. Fakat bir süredir satışa hazırlamakla uğraştığım için bot yazmayı bırakıp sizin görmediğiniz ama sistemde mevcut olan eksiklikleri gidermeye çalışıyorum. Önümüzdeki 2-3 hafta içerisinde tüm bunları tamamlayıp bot adedindeki sürekli artışı gördüğünüzde eminim gına geldi diyeceksiniz.
-- Şimdiye kadar vaat edipte yapmadığım birşey olmadı.
inforesimde kullanılamıyorum gördüğüm kadarı ile
Yukarıda bunla ilgili açıklama yaptım.
Hocam 3 gün deneme için kaydolduk ama ,
Automix limitiniz dolduğu için artık görev ekleyemezsiniz. Yeni görev eklemek için Market bölümünden Automix limiti satın alabilirsiniz.
uyarısını alıyorum.
Bu tamamen benim hatam. Pakete Automix ve Cloudmix limiti tanımlamamışım. Şu an 3 günlük Demo paketlerde Automix (1) Cloudmix(50) kullanabilirsiniz.
3 günlük demo hesap süreniz dolduğunda Automix ve Cloudmix ekleme yapmaz.
Hayırlı ugurlu olsun hocam.çok güzel olmuş script.
Çok teşekkür ederim. İnşallah hayırlı olur.
Hayırlı uğurlu olsun emrah abi
Sağolasın Uğurcum, teşekkür ederim.
//-----------------------------------------------------------------------------
Şu an aktif bot adedini göz ardı etmenizi öneririm. İlk sürümdede 45 bot ile yola çıkıp 95e kadar çıkmıştım. Bu sürümde ölmezsek bot kategorisi de bot adedide sitelerinize bolca içerik sağlar düzeye gelecektir.
Herşey daha çok yeni. Daha iyisi olması için her zamanki gibi geri bildirimlerinize ihtiyacım var hepsi bu.