FeNaa_63 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bence gunde mesela 50 form ve uzerı yapanlarınkını gunluk odemelısınız cunku başlıcak bır ınsan once traderınıze falan bakıcakdır ... sonuc hiç ticaret yok ve madurda kalmak ıstemez veya odeme zamanında banlanmakda ıstemez bu yuzden ılk haftalarda odemeyı erkene çekmelısınız hem teşvikde yukselır o zaman bence!
Forum üzerinde üyeliğimiz yeni evet doğrudur fakat bu forum üyeleri ile ticaret yapmadığımız anlamına gelmez. Biz Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı bir eğitim kurumuyuz dilediğiniz zaman kurumumuzu ziyaret edebilirsiniz. www.kariyeradam.com adresinden iletişim bilgilerimizi bulabilirsiniz.

Haftalık ödeme konusuna gelince muhasebe takibi açısından haftalık ödeme yapmayı uygun gördük.

Ayrıca bu konuda bugün Beyin Fırtınası Seansı'na gelen arkadaşlar kurumumuzu gördüler. Onlardan da bilgi alabilirsiniz.

Smail adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1; Sistemi sosyal medyada kullanan varmı arkadaşlar varsa dönüş nasıl
2; Bu 50 form olayı günlük 50 mi yoksa haftalık 50 mi bunu cvaplarsanız sevinirim iyi forumlar
Sosyal medyada tabiki kullanabilirsiniz. Kullanan yayıncımızda mevcut. Form sayısına gelecek olursak ilk mesajda ücret tablosunu vermiştim. Bir hafta boyunca yaptığınız form sayısı 50'yi geçerse direk 1 TL den hesaplanıyor.