o zaman merak ediyorum, milyonlarca ***** site var, onlara ne diyeceksiniz
Milyonlarca site bizde Allaha Emanet gidiyor derler
1- WHOIS gizli olacak (Kayıt Sırasında Gizlenmeli IHS gibi sonradan açılmamlı)
2- Domain Panelinden eğer Domain firman destekliyor ise!! (Godaddy destekliyor) Private DNS tanımlarsın, A kaydı ile tanımlarsın, Cloudflare ile tanımlarsın bizdekilerin cahilce değimi ile NS leri gizlersin güya, gizlenmiyor gerçekte sadece bilgisiz kişilerin erişmini zorlaştırıyorsun.
3- Hosting 'i Blooger Blogpost vs.. gibi firmalardan sağlayıp, NS lerden hosting önleyip şikayet edildiğinde kapanmayı zorlaştırıyorlar. Yani ben türkiyede bir firmaya höd desem kapar

ama BLogger daki bir site için talep gönderildiğinde taleb sallanması yada işleme alınması çok uzun sürer.
4- WHOIS korumasın bir işe yaramadığını anladığına göre Kayıt Sırasınada Kullanılan Kredi Kartı, Paypal dan size ulaşılmaması lazım, Ad Soyadı sallayabilirsiniz ödeme yöntemindeki kayıtlar kontrol edilir.
5- Insanların cahiliyetinden kapanmaz zevkine kapattırdığım sitelerde oldu, zevkine çünkü şikayet ettiğin yerler ilgilenmez ise şikayeti bir üst boyuta taşırım. Nasıl yani? Adam Phising yapıyor yaniolta atma değimi, bizim Türklerin dediği Fake Sayfa tabi kullanımlar tamamen yanlış, Login vb gibi saya kullanarak <form action= bölümünü log.php yada formail.pl yada forma mail hizmetine yönlendiren benzer mantıklı sahte içerikleri şikayet ederdim dim!!, Eğer firma bu tarz sahte sayfaları kaldırmazsa ise örnegin adam crack.gg.me almış ücretsiz alan adı hizmeti veren sub domain siteleri, adamları direk suçlarım firmanız tarafında bu olayı destekliyorsunuz vs.. gibisinden USA Cert vs.. gibi ettikten sonra kaparlar yalnız bunlar için uğraş babam uğraş tır. Yada zevkine ise kafama taktıysam yapardım şimdi tüm TR dolandırsalar sallamam

Aynı şekilde Crack, Serial vs dağıtılan yerler adaware, malware in dolu olduğu yerlerdir sonuçta bunun dağıtımı yapanlar gidipde bunda malware var mı diye kontrol etmez giriş seviyesi standart yapılan bot ile başka siteden çekip yayınlar genelde bu seferde başka yere şikayet edersin

Türkçesi az bu konulada bilğili biri eğer uğrşıp kapattırmak istiyorsa elinde dellil var sa her türlü domain düşer
Sanırım yeterince cevapladım