Burada oyun kontrol panelini konuşuyoruz, sistemin nasıl daha hızlı olacağını değil.
Bahsettiğim şey müşterinin panele girince her istediğini yapabilmesi.
Müşteri paneli yavaş diye server almaktan vazgeçmez.
Ama panelin şu özelliği yok bu özelliği tam çalışmıyor. veya hepsi tam çalışıyor. Bu yüzden vazgeçer. Günümüzde server alanların %80 ' i bilinçsiz zaten kendi gözünüzden düşünmeyin onların tarafından da düşünün.
bknz: cskonsol oyun kontrol paneli, yeni yapılan kingofcs paneli, oyun kurucusu gcp bu 3 panel bir müşterinin isteğini %100 karşılıyor.
Hızlıymış yavaşmış müşteriyi ilgilendiren şeyler değil bunlar tamamıyla sunucu sahibini ilgilendirir.
bende burda oyun panelinin ne kadar hızlı ve aktif olmasıyla müşterinin memnun olabileceğinden bahsediyorum.DostSunucu'da sadece Yavaş diye vazgeçen çok müşterim oldu.
Verdiğin Firmaları bilmem ancak OyunKurucusu'nun gayet hızlı paneli var ve KingOfCS yide orda birşeylerle uğraşıyorsun diye katman bence hoş olmamış.En Son Web mod kullanıyorlardı değiştirselerdi henüz tanıtmadılar.Senin yaptığın muhabbet burda boş malsef
hızlıymış yavaşmış müşteriyi ilgilendiren şeyler çünkü mesela bi map attığında yavaşlıktan dolayı panel takılabiliyo ve ya ben rastladığım sorun admin listesini açınca reliable overflow çektiriyor gibi yani bunlar serverada yüklenen sistemede yüklenen şeyler.Senin düşüncen çok dar açılı @CSPlague panelinde yapılan düşünce geniş çaplı ilk genel özellikte bi panel hazırlarsın sistemindeki kodları aynı özellikte daha hızlı performans almak için uğraşır sonra yavaşça geliştirirsin.Burda anlatmaya çalıştığın olumlu bir şey göremedim.