WTF adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazını içerisinde Pre-release ile drope dan bahsetmediğiniz için bilmediğinizi farz sayarak anlatıyorum.

Pre-Release - Ön Tanıtım, Yani Domain Pre-Release sürecinde sahibi tarafından yenilenebilir durumda iken bu domain düşmeden!!! yani yaşı sıfırlanmadan yani pending delete sürecine girmeden!! Benim için ön ödeme ile rezrverve et demek, Pre-Release backorder. Bir den fazla talep varsa ihaleye çıkar, yoksa backorder talebi veren kullanıcıya aktarılır.

Drope - Düşen domain, süresi sıfırlanacak alan adı!! pending delete süresi yani 5 gün lük süreç bitince bu domain i ön ödeme (backorder) talebi vererek almak istediğimi belirtiyorum demek tir. Drope domain snapnames de yakalandıgında, domain yaşı sıfırlanmış bir şekilde ihaleye çıkmıcak ise yani tek siz backorder talebi vermiş iseniz hesabınıza aktarılır.


Ama Arkadaşlar Biliyorsunuzki Snapnames Moniker ile ortaklar aldığım iki domainde moniker domain regli idi ve örn olarak reg tarihi şöle idi :

kayıt tarihi : 10 . 10 2009

bitiş tarihi 10 10 . 2013 idi bunda kafa karıştıran bu

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:49:15 -->-> Daha önceki mesaj 00:48:03 --

yaramazkedicik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pending Delete konumundaki domain'leri bo yaptığınız için olabilir. Pre Release domain'ler kayıt tarihini korur.
Aldığım Domain Pending Delete Sürecinde Değildi Zaten Pending delete sürecindeki domain düştükten sonra yakalar.