Arkadaşım sana zamanında bunu satmış sonra bırakmış birisi olarak bir kaç öğüt niteliğinde bilgi vereyim.
1-) Distribütör oldun mu bilmiyorum ama kesinlikle tavsiye etmem. Bu kuruluş titan zincirinin devamıdır.Örneğin formül 1 i ele alayım. ürünün satış fiyatı 65 tl. Bunun yaklaşık olarak 45 lirası , süper vizörler ve daha üst seviyedeki kişiler tarafından alınıyor.( senin aldığın yaklaşık 10 liralık karda buna dahil). Yani satılan bu ürünün fiyatı max. 20 TL. kısaca senin üstündekiler senin afedersin bir ürün için kıçını yırtmanı fırsat bilip alın teri bile dökmeden para kazanıyor.
2-) işe girerken ilk başta sana %25 indirim verecekler (gösterişte gerçek indirim %10-15 arası oluyor.) örneklersek. 65 liralık bir formül 1 %25 indirimli alınırsa 16,25 lira kar ettirmesi gerekir sana. ama ben kendimden biliyorum. kargo ücreti vs düştüğün zaman ( ücretsiz kargo olayı kesinlikle yok herbalifeda bir tane alsan 5 lira 2 tane alsan 7 lira gibi sürekli artıyor.) kargo 5 lira desek senin karın 6-7 lira oluyor ürün başı. yani %25 kar filan hepsi hikaye.
3-) iş arkadaşı toplama ( kısacası başka insanları da kandırmanı istiyorlar). diyorlar ki benden örnek vereyim yaşadığım olay. Ertuğrul'um 3 ay boyunca her ay 2.000 liralık satış yaparsan karın %50 ye yok ben tek seferde yaparım dersen 5.000 liralık ürün al direk % 50 kara geç zaten onları sattığın zaman 2.000 lira kar ediyorsun( güya %50 olacak bide kendileri bile biliyor. Bana aynen böyle dediler. normalde %50den 2.500 lira kar olması lazım neyse) dediler.
4-) olay tamamen titan zinciri.örneklersek süpervizör olduğun zaman altına 5 tane doğru çalışan Distribütör bulursan her birinden %20 ( normalde %25 ama dediğim gibi aradaki farkların nereye gittiği belli değil güya vergi diyorlar ama tam bilmiyorum) karın oluyor. her Distribütör aylık 200 lira satsa. toplam 1.000 liradan aylık 200 lira gelirin oluyor. Ama bu haram arkadaşım bunada dikkat et.Neymiş efendim onu işe ben sokmuşum da o benim sayemde işe girmiş de o yüzden ben ondan komisyon alıcak mışım var mı böyle bir şey yahu.

Ha ayrıca malüm bir ton şikayet var İnternet üzerinde onlarıda tam kanıtlayamıyorlar. ( ne bu ürün insanı öldürüyor diyenler kanıtlayabiliyor. nede bizim ürünlerimiz tamamen sağlıklı diyen satıcılar). ha şimdi şöyle diyebilirsin bu ürünü kullanıp o kadar zayıflayan var. Var ama kullanıp zayıflamak yerine kilo alanda var. 3-4 ayda 15-20 kilo verip geri 1-2 ay içinde 25-30 kilo alanlarda var.

Kısacası özetlersek. Çok karmaşık bir iş. eğer öte dünyada bu yaptığın iş yüzünden azap görmek istemiyorsan uzak dur derim.

Kusura bakma konuyu görünce biraz asabım bozuldu. Beni de bir zamanlar kandırmışlardı seni de kandırmalarını istemiyorum. O yüzden sana tek diyebileceğim şey uzak dur bu işlerden kardeşim. Onun yerine git 2-3 liraya bayan don al sütyen al ankara'da yaşıyorsun ne güzel götür maltepe pazarına veya sosyete pazarına felan sat 5 liraya emin ol daha çok kazanırsın...

İyi akşamlar kolay gelsin...

emrahaltun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben staj yaparken(2004 senesi) bizim patron hem bundan kullanıyor ve hem de satıyordu. bunun kremleri şampuanları felan da vardı. Adam gözümün önünde eridi bu kremleri felan kullana kullana resmen gençleşti yai. Bi eski resimlerine bakıyordu bir de şimdiki resimlerine.

Ha patron şimdi ne oldu derseniz gene öğrendim okul servisi işine girmiş
bu arkadaşın mesajıda sana örnek olsun. Demek ki neymiş herbalife ile 3 yıl içinde araba 10 yıl içinde villa almak gibi bir şey yokmuş arkadaşlar Bunların hepsi amerikanın oyunu. Herbalife bir amerikan şirketidir ve gelirinin belirli bir miktarını amerikaya vergi olarak vermektedir. Bunu unutmayın...