Paravan site mantığı biliyorsunuz google için yoktur.Normal site olarak görür.Başka bir siteyi destekliyorsa da içerik ve link olarak filtreye ve bana girebilir domain ,google görürse.Eğer link ve içerikle desteklediğiniz site ile aynı veri-bilgilere sahipseler olumsuzluk doğacağına inanıyorum.Ana sitelerinizle paravan siteleriniz arasında hiç bir bağ olmamasına dikkat etmelisiniz.Bir olumsuzlukta diğer siteleri riske atmaya değmez.
Riki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi söyle söleyim, 50 adet site var, bunların 10tanesini ana domain olarak kullanıyorum ve 40 adet site paravan site şeklinde. Paravan sitelerin teması aynı ancak renk ve banner değişiklikleri ile farklılaştırılmış durumda. Sitelerin hepsinin sağ sidebarında telefon ve mailin yazdığı kısım aynı. Footerde telefon ve adresler aynı. Birde iletişim sayfasındaki telefon email ve adresler aynı. Sitelerde henüz içerik yok ancak anasayfası ve sabit sayfaları gerekli yazılarla dolu. Siteleri açalı 3 ay oldu ve hiçbiri filtrede felan değil. Bu noktada bizden istenen telefon ve mailin değiştirilmesi istendi, bende buna takılmış durumdayım, mesele değiştirmek değil tabi değişir kaldırılır vs. ama siteleri spama düşürür mü yada gerçekten seoyu çok mu olumsuz etkiler.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:13:23 -->-> Daha önceki mesaj 18:10:00 --

Bu bir çözüm olabilir tabi, ama öğrenmek istediğim ve anlamaya çalıştığım; google aynı telefon ve mailin geçtiği siteleri spam görür mü?