Ahmet21 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba görsel olarak çok hoşuma gitti ellerinize sağlık.

ben öğrenmek istediğim bir kaç şey var tabi mümkünse;

*Youtube botunda API varmı varsa (filtre v.s varmı botta malum içerik ekleyen çok oluyorda)
*Tasarımda kaç adet reklam bölümü var, eklediğiniz resimde göremedim.
*İçerik sayfasında kırık link, like/dislike, puanlama kısımları varmı.
*İçerik kısmında benzer videolar varmı, varsa içeriğe en yakın içerikmi gösteriliyor yoksa kafasına göremi benzer video çıkıyor.
*Kategori eklerken alt kategori ekleme özelliği varmı.
*istenilen herhangi bir videoaya örnek +18 videolara bir uyarı kısmı varmıdır, şuna aile filtresi diyelim.

umarım fazla sormadım bu arada aklıma geldikçede sorarım

hayırlı satışlar
* Malesef youtube botunda api olmayacak

* Sağdaki sidebar kısmında Kategorilerin üzerinde bir adet 250 x 250, logonun karşısında 468x60 ve content kısmının altında 728x90 ve video izleme sayfasında video öncesi reklam (süresi panelden ayarlanabilir) şeklinde reklam alanları olacaktır. Buna yönelik bir resim göstereyim size,

* Evet içerik kısmında like/dislike olayı, kırık link bildirme gibi eklentiler olacaktır

* Benzer videolar var evet. Kafasına göre değil video başlığını explode ederek benzer içerikleri sıralıyor.

* Kategorilere alt kategori ekleme özelliğide olacaktır.

* Evet istediğniz videoları kendiniz filtreleyebileceksiniz. Örneğin, Bu video +18 içeriklidir. 18 yaşından büyük olduğumu onaylıyorum yada onaylamıyorum gibi 2 seçenek olacak.

Aklınıza gelen soruları her zaman sorabilirsiniz Teşekkürler

paylas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla belirlediğiniz fiyata localden video upload, ffmpegg olayları, ayrıca üyelik sistemi vs olması lazım..
Video upload ve üyelik sistemini v2 sürümde düşünmekteyiz. Yada güncelleme şeklinde ücretsiz sunabiliriz.

aycan555 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Detayli ozellikleri, secenekleri ve fiyati gorebilecegimiz link varmi?
Konuya bütün detayları olmasada önemli detayları yazdım. Fiyatıda yazdım. Script için müşteri panelimiz olacaktır. Henüz yapım aşamasında eksikleri giderilmektedir. Hazır olduğunda oradan sipariş verebilecek ve destek talebinde bulunabileceksiniz.

karaoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bekliyouz kardeş ama arkadaşların bahsettiği gibi kategorilerde alt kategori olayınada girersen iyi olur

Kategorilere alt kategori ekleme olayıda yapılacak hocam. Beklediğinize değecek bir yazılım olacak