Herkes "bu takımın 3. sezonu" diyor. Böyle 3. sezon mu olur? Andre Santos, Niang, Emenike, Lugano gidecek, tüm takımın dengesi bozulacak. Psikoloji alt üst olacak. Sanki hiçbir şey olmamış gibi, 3. sezonda da istikrar olmadığından bahsedilecek. Şaşmamak, gülmemek elde değil.

Takımın en zor senesinde kaçıp gitmeyen, "ben bilmem büyüklerim bilir" demeyen insana verilen karşılık bu mu olmalı?

Aragones'li Fenerbahçe, Kayserispor'a Kadıköy'de 4-1 kaybettiğinde Aziz Yıldırım "Şimdi 10 sene geriye gittik" demişti. Yürüye yürüye şampiyonluk için Aragones'i getiren Aziz Yıldırım demişti bunu.

Şimdi Kocaman'ı göndersin Fenerbahçe. Kim gelecek? Daum, Lucescu mu? Lippi, Capello? Yoksa Türk bir teknik adam mı? Bir stajyer mi bulsak yoksa? Yeni teknik adam kendi oyuncularını getirecek, yeni sistemi kuracak. Misal, Kuyt'ı beğenmeyecek. "Meireles'i ben istemedim" diyecek. Oturacak sil baştan kadro yapacak. O zaman kaç sene kaybedecek Fenerbahçe?
@hakan_atesler

Kamu oyu fenerbahçe taraftarını birşekilde tuzağa düşererek Fenerbahçe'nin en az 2 sezonuna daha maal olucak.