Onu görmek istiyorum, bunu görmek istiyorum...Admin göster de bi görsünler yahu.
Bu nedir arkadaş? Askerlik mi yapmadınız ya da devlet yönetimi adına bir şey mi duymadınız anlaşılmıyor.
Şunu asla unutmayın, askeriye öyle zank diye fotoğraf yayınlamaz. İnsanları kışkırtmaz. Burada klavye başında zart zurtları da kesin artık. Bu mücadele fazlasıyla kanlı bir mücadele. 30 yıldır dökülen bir kandan söz ediyoruz ve burada leş görmek istiyorum diyen ergen aklı da kandan beslenmeye çalışıyor.
Leş görmek isteyenler facebookta jöh ün pöh ün sayfaları var...oradan bol bol yayınlıyorlar.

Ayrıca bu KİRLİ SAVAŞ keşke hiç olmasa ve hiç kimseler ölmese. Bu savaş KİRLİ bir savaş. Bu savaş akpnin ya da ondan öncekilerin başlattığı bir savaş değil, usa israil rusya suriye ırak iran ve batı destekli bir savaş. pkklılar teçhizatlarından bile ülke ülke ne olduğu anlaşılıyor (sakın satın alınıyor vb. abuk sabuk konuşmayın, illa ki satın alınıyor bir kısmı!)

Kandan beslenmeyelim ahali, ama bayrağımızın üzerine bırak elini, elinin gölgesini uzatanların da ellerini kıralım. Bunu da provakasyon malzemesi yapmayalım.
İyi forumlar.