stajerler ezilmek için vardır. ya çay getirip götürürsün ya da bu tip işler yaparsın farklı bir iş bekleme. zorluk görmeden ferahlık olmaz az ezilin ki hayatın kıymetini bilin. 3 kuruşa 5 köfte yok kardeşim.
55 yaşında adam emekli ama parası yetmiyor gidip inşaat temizliği yapıyor bu adam sence memnun mu halinden değil ama sırf ekmek parası için bir şeylere sabredip yaşınında ilerlemiş olmasına rağmen çalışıyor. o yüzden lüksünüz yok kardeşim, sabret denileni yap sevdir kendini. ileride l an ben bunuda gördüm diyebilesin.
Hocam zoruma giden taraf şudurki alanımda başarılı öğrenci olduğumu üsttede belirttim bazı arkadaşlarım beceriksiz ve bilgisayardan anlamadıkları halde benden daha iyi bir yere gittiler.Ben bütün gün izmir'in sağında solunda dolanırken onların k.çlarını kırıp oturmaları adalet değil onlarda stajer bende stajerim ve ben onlardan biraz daha fazla bilgiliyim bu zoruma gidiyor işte birşeyler öğrenemeyecek bildiklerimi pekiştiremeyeceğim için çok üzülüyorum.
Bakınız:
öğrencilik hayatım
9.Sınıf ticaret meslek lisesi
10:Sınıf bilişim teknolojileri alanı
11:Sınıf ağ sistemleri
12:Sınıf yazıcı servisinde staj
üniversite 1 : 2 senelik programcılık
ben böyle yarım yarım nereye kadar gideceğim ben istiyorumki bir yerde uzman olayım.