inbilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
valla sene 2002 mi 2003 mü neydi lise 3 e giderken staja gönderdiler 1 hafta gittim 2 inci hafta bi baktım cuma günleri gece 12 ye kadar mesai yapıyorlar ertesi hafta çarşamba öğlen gittim müdürün yanına çalışmam ben bu işte dedim çektim gittim okula öğretmenin karşısına geçtim bıraktım stajı dedim kızdı tabi biraz ondan sonra hemen başka bi staj yeri buldu orası süperdi

sende benim taktiği dene bırakıyorum de çek git okula bıraktım stajı de öğretmene başka staj yeri ayarlar muhakkak
staj yerindeki patron benim öğretmenimin teyzesinin kızı oluyormuş ilk önce gidip o öğretmenle konuşayım gerekirse 1 sene daha lise 4 tekrarı yaparım ama 1 senemi orada harcayamam harcamam zaman geçmiyor çünkü.Birde bende kalp kastalığı var yogunluğa gelemiyorum pek

delikurt55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam eğer cok eziyolarsa hocada gaddar değilse değiştirir. ama staj öyledir türkiyede ağ bölümüne yetecek kadar işyeri yok ne yazık ki
malesef dediğiniz gibi staj yerimdeki insanlar çok iyi ama ortam ve iş bana göre değil ortamdan kastım işyerinin bulunduğu konum işyeri düzeni bana göre değil teknik servise bile razıyım.

ayrıca benden önceki stajerlerde pek dayanamamış 1 tanesi 1 ay geçince ben bu işi yapamam deyip işi bırakmış