KaRa_MaSkE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Onları geçin şimdi az önce yazdığım mesajımı okuyun bakın islam sevgisini nasıl yapıyormuş
xChernobilx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne demek istediğimi aslında çok iyi anladınız.
Atatürkü peygamberleştiren bir toplum görmek içler acısı. Nerdeyse taparcasına adı anılıyor. Bu kadar peygamberimizi sevgiyle yılda 1 hafta anmıyoruz, anmıyorsunuz farkında mısınız?
Ayrıca olaylara lise de dağıtılan tarih kitabındaki bilgilerle yaklaşmanız içler acısı.
İstiklal mahkemelerinde "dindar" damgası yiyip yüzlerce kişiyi idam ettiren kim?
Demokrasi diye bağırıp chf'ye karşı kurulan ilk muhalefet partiyi millet sahiplenince bu partiyi kapatıp üyelerini idam ettiren (istiklal mahkemelerinde) kim?

Ayrıca bediüzzaman said nurs-i'nin mustafa kemal hakkında yazdıklarını da okumanızı öneririm.

Neyse..
diyorum başka birşey yazmayacağım.
Allah siz ve sizin gibileri nasıl biliyorsa öyle yapsın, canı gönülden diliyorum bunu.

Bugün Atatürk olmasaydı benim memleketim yunanlıların elindeydi, bugün Atatürk olmasaydı sizin memleketleriniz ingilizlerin fransızların italyanların elindeydi ve eski camileri sadece müze olarak kullanabilirdiniz,yenileri de zor dikilirdi.

cahile laf anlatmak zordur bunu bilirim, ama artık 1 adım öteye gidip farklı şeyler okuyun bilgilenin ki az konuşmaya yüzünüz olsun.

Adamı biz ülke kurtarıcısı olarak görürken sizler ise öğrendiklerinizden şöyle sanıyorsunuz, Atatürk bunlar için neredeyse ilah.

ya sizlere laf anlatılmaz arkadaşım, ne haliniz varsa görün.