bu kadar sığ bu kadar bilgiden uzak düşünce görmedim inan bilgin olsa cevaplardım ama bu konuda zerre bilgin yok gülüyorum allah'ım toplum ne kadar eğitimden uzak kalmış

))))
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:00:43 -->-> Daha önceki mesaj 22:57:48 --
Ne demek istediğimi aslında çok iyi anladınız.
Atatürkü peygamberleştiren bir toplum görmek içler acısı. Nerdeyse taparcasına adı anılıyor. Bu kadar peygamberimizi sevgiyle yılda 1 hafta anmıyoruz, anmıyorsunuz farkında mısınız?
Ayrıca olaylara lise de dağıtılan tarih kitabındaki bilgilerle yaklaşmanız içler acısı.
İstiklal mahkemelerinde "dindar" damgası yiyip yüzlerce kişiyi idam ettiren kim?
Demokrasi diye bağırıp chf'ye karşı kurulan ilk muhalefet partiyi millet sahiplenince bu partiyi kapatıp üyelerini idam ettiren (istiklal mahkemelerinde) kim?
Ayrıca bediüzzaman said nurs-i'nin mustafa kemal hakkında yazdıklarını da okumanızı öneririm.
Neyse..
diyorum başka birşey yazmayacağım.
bi insafsız be tarih bilmez.
hiç mi tarih okutmadılar sana millet sahiplenmekmiş milletin ilk konuşmada linç etmek istediğini bilmez misin ? be insafsız partiyi kapattıranmış halk düşman olarak gördü ama bilmezsin bunları..
said-i nursi şu ingilizlerin ayaklanın kürt devleti kurun dediği adamdan bahsediosun di mi