Ben burda kimseyi savunmuyorum ama burdan insanlara bilgi verirken şuna dikkat etmeliyiz.Bu ülkenin adli tıp mercilerinin verdiği bir rapor benim için güvenilir bir kaynaktır.Şimdi eğer adli tıp o resimde görülen kurşunları görmedi dersek bu ciddi bir gaf olur.
Haber yeni akit gazetesi tarafından yapılmış,sonra resimlerle oynandığı ortayua çıkmıştı..

Sivas olayı ile ilgili durum budur.

PKK konusunu çok iyi araştıran Foça'dan sonra dağlarda 12 ay askerlik yapan biri olarak bir çok şeyi kulaktan değil gözümle gördüğümü,sağlık olarak ta hala zararlarını yaşadığım bir süreçtir.
Ben Sivas olayı ile ilgili olarak bu ülke yargı makamının otopsi raporunu akit veya başka bir gazetenin iddialarının çürütemeyeceğini bilmenizi istedim.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
pkk konusunu tekrar araştırın, geçen aylarda bir çok tv kanalında yayımlandı bu olay ama nedense ne gündem oldu ne tartışıldı üstü kapandı gitti. artık kimlerin işine gelmedi ise.

otopsi raporunu ve akit gazetesinin haberini bilmem ( okumam ve sevmem) ama itfaiyecilerin/polislerin çektiği resimler yalan konuşmaz.
o zaman bir kurban lazımdı kurban sivas oldu size sadece bu kadar söyleyebilirim.