ben doğru bulduğumu söylemedim / onaylamadım / yahut siyasileşirip desteklemedim herkes her işi doğru yorumlayacak diye birşeyde yok lakin sizin algınızda hükümet vatan haini ama unutmayın bu görüşmeleri sadece ak parti yapmadı vakti zamanında ecevit hükümeti de yaptı çiller hükümetide şu da buda.
sadece silahla olmuyor bu iş bunu görmek lazım.
kardeşim, kur'an da ne yazıyor ? "akrabandan birini bir başka kişi öldürmüş ise,senin de o kişiyi öldürmen hak'tır.Allah, parantez açıp şöyle de buyuruyor öldürülenin yakın akrabasına(ama sen iyi bir insansan şöyle de bir hakkın var ; istersen o kişiyi af edip,kan paranı alıp yoluna devam edebilirsin, ha yok illa canı dersen bu da hak'tır günah değildir)
şimdi burada tekil bir kişiden bahsetmiyoruz 84 yılından beri binlerce can almış bir terör örgütünden bahsediyoruz,zaten kan parası verecekleri verdikleri yok,gözlerini kan bürümüş, sen bu adamlarla daha neyi konuşuyorsun ki hemşerim ? 2x2 eşittir dört, laftan anlamıyorlar işte. kökünü kurutana kadar adam gibi mücadele et gitsin daha neyine uğraşıyorsun ki.
bahane de hazır, vay efendim neymiş geniş çaplı operasyon olursa içerideki kürt vatandaşlarda ayaklanırmış , hassiktir(bunu sana demiyorum yanlış anlama) ordan diyorum arkadaşım, örneğini dünden beri görüyoruz, bingöl de ki nice kürt vatandaşlarımız gitti malum partinin binasını bastı Türk bayrağı diktirdi.
ilk önce yürek olması lazım arkadaşım yürek, ve kimseden icazet alınmaması lazım, sonra gerisi gelir zaten.