Merhaba ben bir flash oyun sitesi açtım 1-2 hafta sonra adsenseye başvurdum ve onaylandı reklamları koydum.
Ancak hit arttırma programı ve hitsiteleri kullanıyordum.
Mailime Hesabınız durduruldu iletisi geldi bende itiraz ederek yanlış yaptığımı ve bunların yasak olduğunu bilmiyordum diye form doldurdum.
Daha sonra tekrar mail geldi ve bilgilendirme için teşekkür ettiler ama hesabımın tekrar incelendiğini ve aynı şekilde durdurulmasına karar verildiği maili geldi.
Google Adsenseye girince
Alıntı
Hesap Durduruldu
AdSense hesabınız bu giriş için şu anda devre dışı bırakılmıştır. AdSense hesabınızın durumu ile ilgili göndermiş olabileceğimiz iletiler için e-posta kutunuzuı kontrol etmenizi öneririz. Bazen iletilerimiz e-posta filtrelerine takılabilir. Bu nedenle e-posta hesaplarınızın Bulk/Spam klasörlerini de iletilerimiz için kontrol ettiğinizden emin olun.
Hesabınız geçersiz tıklama etkinliği nedeniyle devre dışı bırakıldıysa, daha fazla bilgi edinmek üzere, Devre Dışı Bırakılan Hesaplar için SSS'mizi ziyaret edin.
iletisi cıkıyor.
1- Durdurulan hesap tekrar açılırmı, açılırsa açılması için neler yapmam gerek ?
2- site adresim banlı gözükmüyor.
3- tekrar üye olup reklam koyabilirmiyim ?
Yani neler yapmam gerekiyor, deneyimli arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlermi acaba ?