Exwore adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bakın arkadaşlar ben namaz kılan oruç tutan bir insan değilim ama müslümanım öyle dinle çok işim olmaz, üzerine düşmem. Ama size bildiklerimi anlatayım, büyü bozulma diye bir olay vardır. Bizim bir alt komşumuz vardı kocası içkici falandı aile olarak hiç huzurlu değildiler bunlar bir hocaya gidiyorlar annem de onlarla gidiyor bunları bana anlatan annem başkası anlatsa inanmam ama annem anlattı. Boca suya bakarak diyor ki şuan sizin evde geziyorum evin giriş kapısının üzerinde bir dua var yani kötü duaymış rahatsızlık vermesi için birileri tarafından oraya koyulmuş. Sonra diyor işte şuan evde ilerliyorum tam karşıda mutfak var mutfağın sağ tarafında salon solunda koridor var koridordan ilerle yerler tahta tahtanın arasında bir tane daha kötü dua var kağıda yazılmış şekilde diyor. Adam daha önce ne bizimkileri tanıyor ne evi biliyor ama evin içini sanki elini koymuş gibi tarif ediyor. Sonra bizimkiler geliyor eve adamın söylediği yerlere bir bakıyorlar gerçekten oralardan çıkıyor dediği yazılar. Ben bunu annem anlattıktan sonra inanmaya başladım. Yani kulaktan dolma bilgi değil direk yaşanmış şeydir. Yaşamayana komik gelebilir.
Aynen hocam benzer olay dayımların evinde oldu ama hocalık birşey yoktu ışığın üzerine kim tarafından konulduğu belli olmayan değişik yazılar konulmuştu evde huzursuzluk olsun diye ve o evde dayım yengem teyzem hep birbirine girer.
deli dana adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bana ders verirken dayandığın deliller ve örnekler öyle etkileyici ki, salavat getirdim, müslüman oldum muhterem kardeşim. hele ki o çizgifilm. eridim, bittim orada, kendimden geçtim.
Ciddi çok komiksin ya sana güldüğüm kadar cem yılmaza gülmeden neden stand up falan yapmıyorsun