Telefon bugün elime ulaştı arkadaşlar.
Objektik bir şekilde şu ana kadar olanları size bildirmek istiyorum.
Öncelikle daha önce iphone kullanmadım fakat görüntü itibari ile hakikaten çok orijinal bir telefon görüntüsünde. En iyi özelliği dokunmatiği gibi şu an. Çok iyi ayarlanmış hiç bir sorun çıkmadı dokunmatik ile alakalı ama şimdi gelelim sorunlara.
Telefonu alır almaz kurcalarken ses kalitesini ölçmek istedim müziklere girdim ve müzik başlar başlamaz telefon kitlendi kısaca dondu. Arkadaşı aradım kapat aç filan dedi ama zaten defalarca denedim kapanmadı da öylece kaldı telefon bataryasını çıkartmaya cesaret etmedim ve arkadaş direk tamam geri gönder yenisini gönderim dedi. Haydaaa. zırt pırt bunla mı uğraşıcaz? Sonra düşündüm şarj tam bitmeye yakınken bir anda yüklenince müzik filan da açınca kitlenmiş olabilir diye. Herneyse dedim en iyisi bekleyeyim telefonu 1 saate yakın beklettim ve şarj bitince kapandı sonra şarja taktım ve gayet iyi bir şekilde açıldı asıl tadı şimdi başlayacaktı. Telefon açıldı şarj filan doluyor hiç bir sorun yok gayet keyifli uygulama filan yükleme fırsatım olmadı henüz kamerayı pek beğenmedim açıkçası isteğimi karşılamadı ama zaten 5 8 mp kamera beklemek de olmazdı... Resim filan çekeyim derken bir baktım hafıza kartı yok diyor. Daha doğrusu telefonda hafıza yok. Ee nerde bunun 8 gb hafıza? Aradım yine arkadaşı zaten eft parasıydı kargo parasıydı kontör parasıydı telefon anamı ağlattı. Dedim sabır. Abi böyle böyle bir sorun var. - Gönder yenisini verelim. Ne yapayım şimdi? Telefon lazım bana tekrar gönder getir filan bir ton sorun.
Özetlemek gerekirse telefon iyi gibi ama bu yazılımsal sorunlar dert. Yoksa cidden orijinalden farksız geri iade etmek istiyorum alamam diyor arkadaş. Ben ilk hafta sorun çıkarsa geri alırım diyor sanıyordum ama değişirim diyormuş. Şimdilik yapacak bir şey yok gibi. Geri gönderiyorum yarın yenisi gelecek. Sağlam bir şey gelirse kullanıcaz artık.
Ama bakın buradan da söylüyorum 2.defa da sorunlu telefon gelirse benim en doğal hakkım değil mi paramı almak? 3. 4. defa değiştirmek de neyin nesi?
Ürünün faturası kesilip tarafınıza gönderildi mi? Gidin tüketici haklarına şikayet edin niye uğraşıp durasınız ki bırakın da biraz da satıcı uğraşsın.