eklenen bir sitemde problem var.söyleki, siteyi tamamen müşteri bölümünden siliyorum biraz sonra müşteri hesabına ekliyorum. Aynı yüklü dosyalar tekrar gözüküyor. ftp den silmeye kalktığımda da config.php dosyasını kaldımıyor. Nasıl çözücem