UnPooMKT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim site:ilahiay.com 190 indexin mevcuttur.

Sana şiddetle tavsiyem hiç yoktan şu html kısımlarını bi optimize et. Sitene gir sağ tıkla kaynağı göster de bu kadar karmaşık düzensiz bir yapı olamaz. Hiç değilse bu kısımları düzele kardeşim.
sende haklısında script böyleydi bu kadar düzenleyebildim değiştirmekte istemiyorum çok karışık bir kodlaması var gerçekten düzeltebildiğim kadar düzelitecem teşekkür ederim

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:10:18 -->-> Daha önceki mesaj 21:08:20 --

İLKKAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Artık google yeni sitelere karşı temkinli davranıyor. Daha siteniz 3 gün olmuş acele etmeyin en azından bir hafta tam eklenme botların gelmesi için idealdir. Ayrıca 6 ay boyunca artık açılan sitelerde hit ve index dalgalanmaları olduğu bilinmekte. Bu yüzden siz kendinizi ferah tutun 6 ay normal çalışmalarınıza devam edin oturacaktır yerine
çok teşekkür ederim içimi aydınlattınız

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:11:04 -->-> Daha önceki mesaj 21:10:18 --

İLKKAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Artık google yeni sitelere karşı temkinli davranıyor. Daha siteniz 3 gün olmuş acele etmeyin en azından bir hafta tam eklenme botların gelmesi için idealdir. Ayrıca 6 ay boyunca artık açılan sitelerde hit ve index dalgalanmaları olduğu bilinmekte. Bu yüzden siz kendinizi ferah tutun 6 ay normal çalışmalarınıza devam edin oturacaktır yerine

çok teşekkür ediyorum