Açıklama için teşekkür ederim hocam. siteyi 1 aydır kullanıyorum ondan önceki zamanlar boş duruyordu.
başlıkları etiketleri felan değiştiriyorum farklı açıklamalarda giriyorum youtube api yi açıyorum arada kullanıcılar ne ararsa onları ekliyorum, farklı açıklamalar farklı etiketler farklı başlıklar giriyorum ama benim yakınmamın sebebi kelimede yükselemiyorum.
Hit almıyor değil hit alıyor ama kelimede yükseliş yaşıyamıyorum
hocam içeriklerinizin tamamını inceleyemedim ama bir kısmında açıklamalar 2-3 kelime ya da konu başlığından ibaret. yani özgün açıklamalar göremedim çok fazla. ayrıca 1 aydır uğraşıyorsanız site ile bu kadar kısa zamanda yükselmeyi bekleyemezsiniz. 1 aydır uğraşıyorsanız yaptırdığınız çalışmalar da 1 aydan daha azdır. kim bilir binlerce link kazanmışsınızdır. hepsi nafile. bir işe yaramaz
kısa vadede. sitenizdeki içeriğiniz eklendikten kısa süre içerisinde index alıyorsa yapacağınız işlem eklediğiniz videoların aramalarında üst sıralarda çıkmak. tabi bunun içinde sizinle benzer içerikteki sitelerden backlink almanız/kazanmanız. bu sırada sitenizin anasayfasında kasacaüınız kelimeler için link verirseniz faydasını görebilirsiniz. backlink edinirken eklettiğiniz taglarda zamanla yukarı çıkacaksınız. son olarak çok önemli değil ama sitenizin title kısmı yazım kurallarına uygun değil. kelime bitiminden sonra virgül koyulur sonrasında 1 boşluk bırakırız