NeverForgetMe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu durumda size haksızsınız demek kimsenin haddine değil zaten. Şahsım adına sadece üslubu eleştirmiştim. Bu da belki haddime değil ama yaptım napiyim

Sadece 7. şık için konuşuyorum;
Adamın elindeki en ucuz uçak bileti 39 TL ise bu yazdığı doğrudur. Sizin gideceğiniz güzergahta o fiyata bilet olmaması 39 TL'ye bilet olmadığı anlamına gelmezki hocam...

Bu yaşınıza kadar ilk defa böyle reklamlarla karşılaşıyor olduğunuzu düşünmek istemiyorum.

Mağaza girişinde (koskocaman yazar) GÖMLEK 9,90 TL'den (küçücük yazıyla devam eder); başlayan fiyatlar diye. O mağazada 1000 lerce ürün olsa ve hepsi bu rakamın üstünde olsa bile eğer 1 tane 9,90 fiyatlı ürün varsa yazdıkları eksik de olsa doğrudur
Hocam benim gideceğim güzergahta 39 TL 'ye 59 TL 'ye fiyatlar görünüyor zaten.Ben 39 TL 'ye ekonomik derken tıklayınca gördüğüme şok oldum.59 'u denemedim bir başka şoku bünyem kaldıramazdı

Hayatımda + 70 kez uçağa bindim. Bu gibi fiyatları çok gördüm.Sadece az öncekine örnek bir BAŞKA politika olduğunu belirttim.39 TL gibi şeyler politikadır..

Özellikle mağazalardaki o fiyatlar ile içerideki güzel bayan arkadaşlarımız da ap ayrı politika.
Neyse iyi deşarj oldu herkes ve saygı duyarım ama ben yukarıdaki olayda haklı olduğumu düşünüyorum.İyi akşamlar herkese