beratxt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşım diyorum ki burada yazım hatası yok.Bu klasik esnafların müşteri çek mek için yaptığı bir politika.Hala gelmiş burada yazım hatasından bahsediyorsunuz.Aradığımda yazım hatası var diyebilirdi.Değil mi ? Kaldırırn dememe rağmen kaldırılırdı değil mi ? Ve acaba neden Google'da sağ tarafta promosyon reklamlarında aynı hata var ? Bıraksanıza siz.
Ben müşteriyim.Kimse saf değil.Uyarmak hakkım.Bilinçsizliğe de gerek yok.Yeterlidir sanırım cevap ?

Yazım hatasından almak mı ? Güldürmeyin lütfen.Hata olmadığı her şey ortada..Acaba müşteriden özür dilemesi gereken firmamı yanlışlık var ise ? Bırakın bu düşünceleri..Sadece ülkemde görüyorum bu kurnazlığı inanın.
Etik kurallar çerçevesinde online satış yapmaya çalışan insanlarız.
Onların kabahati yok demek istemedim, sadece BURADAN ALIŞVERİŞ YAPMAYIN kelimesinin BENCE ağır olduğunu söyledim.

Akıl var mantık var. Adam 500 taneye kadar aynı fiyatı koymuş ayrı ayrı sınıflandırmış, üstelik bunun siz de farkındasınız.

Eğer art niyetli düşüneceksek (ki ben iyi tarafından bakmaya çalıştım siz beni yanlış anladınız) ben de derim ki, siz bu çakal esnafın yaptığı çakallıktan pay çıkartmaya çalışıyorsunuz. Ama bunu da söylemek etik değil...

Yazım hatası olmadığını ısrarla söylüyorsunuz amenna. Bilerek de yazmış olabilir ona da amenna. Belki ben de telefonla arayıp farklı bir tarzda konuşup 5 tanesini sizin fiyatınızdan alabilirim olamaz mı? Bence olabilir...

Bana göre dolandırıcılığı malum olmayan bir şahsı ya da kurumu hedef göstererek "şundan şunu almayın" "bundan bunu almayın" gibi yazılar biraz sert ve ters. Elbette esnaflığın kaidesi herkese hoşgörülü davranmayı ve eşit yaklaşımı gerektirir. Ancak bunu karşınızdaki esnaftan alamamış olmanız ticaretini baltalamanız hakkını doğurmamalı BENCE