Şuan bu projeyi tamamen rafa kaldırmış bulunuyorum ancak devamında gelecek video / film ve oyun scriptlerinin atası olarak kalacaktır. Bu script salt php ile yapılabileceklere bir örnek niteliğinde zevk amaçlı yazılmıştır. Tabiki hataları / eksikleri vardır. Bunları buradan bildirmeniz şuan için inceleyerek çözüm üretmeme neden olmayacak ancak sıfırdan yazılacak olan yeni scriptler için yol gösterici olacaktır.
Botlarda bulunan türkçe karakter sorununu admin/{botadi}ekle.php de
$ad = $_POST['ad']; satırını $ad = duzelt($_POST['ad']); veya $ad = duzeltme($_POST['ad']); şeklinde denersiniz ikisinden birisi sorunu çözecektir.
Etiket sayfasına girince görünmeyen resimler olduğunu farkettim çünkü resimler direk olarak http protoklü eklenmeden ekrana bastırılıyor onun içinde ana dizinde bulunan etiket.php den resim gösterim alanının başına $siteurl değişkenini ekleyebilir veya manuel olarak kendi sitenizin adını yazabilirsiniz birde etiketlere girince başka etikete tıklayınca sapıyor sanırım onun içinde fonksiyonlardan etiket gösterim alanından etiket urlsini manuel girerek düzeltebilirsiniz.
botta alınan @ofbenet arkadaşın hatası ile karşılaşmadım açıkçası yorum yapamayacağım o yüzden
Eğer devam scripti çıkartma kararı alırsam bu sürümden convert edilebilmesi için bir olanak eğer kullanan sayısı çok olursa mutlaka olacaktır.