Hocam eklediğiniz videolarda konu başlıkları size mi ait, yoksa başka sitelerde de aynı başlıklar var mı? Başlıklar aynı olmak zorunda çoğu zaman ona tamam diyorum ama açıklamalarınız da aynı ya da botla çektiğinizden farklı değiller. Onlarda o sitelerde var. Peki bir youtube bir timsah bir dailymotion varken kullanıcı neden sizin sitenizi ziyaret etsin? Bunlara rakip olmayı becerebilen, büyük sitelerden backlinkiniz bile yok. Şubat ayında kaydedilmiş domain. Halen hit yapamamışsanız bu sizin suçunuz.

Ben yeni bir site açsam siteme ne içerik girersem beni tercih ederler bunu düşünürüm. Ne alan seçiyorsanız ona göre rakiplerinizden farklı bir yan edinin. Kopya olmayın. Üstüne, donanımlı olun. Sizin yapacağınız şey, etiketlerinizi mantıklı kullanmak(aramalara yönelik, kısa) ve eklediğiniz her video için tamamını ya da bir kısmını izleyip kendi cümlelerinizle düzgün bir açıklamada bulunmak. Ufak ufak ziyaretçiler gelmeye başlayacaktır. Amacınız o ziyaretçilere aradıklarını buldurmak.
Bazı siteler kullanışlı olmasıyla ziyaretçiyi kendilerine çekerler, bazıları üyeliksiz olmalarıyla sevdirirler, bazıları içeriği daha detaylı ve net verir o sebeple tercih edilirler. Her aramaya göre içeriğinize biraz daha şekil erin. Ekeldiğiniz video birşeyin kısaltılmışıdır. Bazen o başlığa daha detaylı videoyu koymanız gerekebilir. Bunları yapmak sizin göreviniz. Yoksa kimseyi tutamazsınız
Söylenecek çok fazla şey var ama aklıma gelenler bunlar şimdilik.
Akşam akşam uzun bir yazı oldu. Zaten yenildik. Size 2. bir işkence yaşatıyorum kusra bakmayın.