oyunariy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam bende webadam kullanıyorum 200 300 hit alıyorum 4 tl'lik sınırsız host paketini kullanıyorum ve şuana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım.
SAtın aldığım hafta yedek yükleme vb gibi sıkıntılar yaşadım hep hepsiyle ilgilendiler (sorun benden kaynaklıydı)
tmm hadi herşeyi geçtik yeni aldıgım alan adına host açtım onları bile kapattılar buna ne diyeceksiniz
PRGRUP adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
6K online kullanıcıyı bir paylaşımlı hostingde barındırabileceğinizi düşünerek ilk hatayı siz yapmışsınız.
Aynı hatayı paralel olarak hosting sağlayıcınız da yapmış gibi görünüyor.

Özellikle like scriptleri çok hızlı dönen sql cevaplarına ihtiyaç duyduğu için sas 15K yada ssd diskli ve yüksek işlemci gücüne sahip sunuculardan yayın yapması gerekir.
dedigim gibi ilk yetkililere söledim bu kadar özellikliyiz diye ona göre paket verdiler
Akarsis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Limitsiz CPU diye birşey zaten yoktur. Ancak firma size alırken belirtmediyse veya sitesinin herhangi bir yerinde bu kadar CPU izniniz var demediyse hata etmiştir. Keşke sizde sorsaydınız ne kadar iznimiz var diye sonuçta bu denli büyük bir siteye sahip biri bazı terimleri biliyor olması lazım. Daha sonra sunucuya geçtik dediniz 6bin anlık giriş olması düşük bir oran değil her sunucu kaldıramaz çok yüksek donanıma ve hatta sahip bir sunucu gerekir. Siz firmaya sanırım durumunuzu hiza edemediniz biz bu kadar büyüdük büyüyecez böyle olucak yerine sitemiz bu sunucu verin demediyseniz onlarda size ortalama bir sunucu sunarlar. Bu arada sunucu özellikleri nedir?
evet tmm anlyıorumda ben host vs. almadan önce bütün detayları yetkililere söledim bana onları aldırdılar büyük miktarda para ödedik sonuç bu