jayjay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İngilizce yardım forumunda şunu farkettim, insanların sorunlarından komisyon çıkartmaya çalışanların türemesi gayet normalmiş, çünkü bu sorunu yabancılardan çok Türkler yaşıyor gibi biri zlenime kapıldım.

Sizin gibi sorun kimlik numarası olmadan domain banlanan, veya banlı domain alan ama sorun ID'sis işlem yapamayan insanlar var. Ve hepsi bu numaraya ulaşma peşinde. Asya'da ilk 100'de olan aylık 24 bin dolar kazancı olan site banlanmış, ne bir email nede adsense panelinde uyarı (panelde uyarı olması gerekiyor). Bu şahıs, adsense ile mail yoluyla iletişime geçiyor defalarca, adsense ekibinin verdiği yanıtlar ise çelişkili, biri domain banlı derken, bir başka yanıtta domaininiz hiç banlanmamış demiş. 5 gün sonra ise reklamlar dönmeye başlıyor.

Yardım forumlarında mavi şekilli ufak dağ benzeri çok paylaşımda bulunan kişiler Google çalışanı değildir, öncelikle bunun altını çiziyim. İngilizce yardım forumuna konu açın, hatta araştırın aralarından sadece biri google çalışanıyla iletişimde. Sanırım arkadaşı, sizin gibi sorun ID'si olmayan kişilere yardım ediyor. Sorun ID'sini ilettiği kullanıcılar var.
Eyvallah dostum bir deneyelim oralarıda, sonuca ulaşırsak buraya yazıcam....
Benim olayda uyarı falan yok, bir gün tak diye hesap kapatıldı, başka da bir şey yok... Tek bir site banlandı, diğer siteler çalışıyor ama hesap gitti.Sorunlu siteyi dün temizledim, bakalım ne çıkıcak.