0541 856 95 72
0530 610 35 45
Numaraları bana aittir diğerleri kesinlikle bana ait değildir boşuna uğraşma kardeş sen bir hezeyan içindesin kendi haklı çıkartma çabasında ama iş yapmadıgın ve avantadan para istdiğin açık açık ortada bana yaptıgın işleri kanıtla diyorum sana kanıtla paranı göndermezsem o zaman çık her turlu yorumu yap konuş şikayette bulun yani sorun değil tanımadıgım etmediğim numaraları gösteriyorsun millete senin *********** oldugunu dün ortaya çıkardım ben stüdyocrea arayarak buldum seni mesaj da attım sana onlarıda yayınla hadi neden yayınlamıyorsun..

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:38:41 -->-> Daha önceki mesaj 14:36:18 --

arkadaşım erhanmese beni ilk r10 kayıt oldugumda numaramı istdi verdim aradı konuştuk demo istedi bilgi istedi verdim almak istiyorum dedi başkada görüşmedik soruşturun sorun çıkacaktır ortaya o adam benim numaramı sayfamın demolarını verip millete dağıtıyorsa bunda benim suçum yok anladın mı söylüyorum sözümün arkasındayım kanıtlyaın diyorum size hepsi çıkacaktır ortaya