bg1c adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ödemenin tamamı yapılmadıki itrade verelim. Bugünde bekliyorum gelmediği taktirde gereken işlemleri yapıcaz hayır kurumu değiliz.
Bu arkadaşımız söylediğim şeyleri yapacaktı ki çözünürlük ayarladı sadece diğer kısımların hiç birini yapamadı yapmadıda ve kalkmış bana anlaştıgımız fiyatı istiyor çözünürlük ayarladı die hakkı kalmasın 200 tl yolladım çok bile yolladım çünkü hiç bişey yapmadı bana hiç birşşey ve şimdi kalkmış kendini haklı çıkarytmaya çalışıyor yok böyle şöyle çalıştıgım adamlar ortada r10 dan hepsinin ödmeesini tam olarak yaptım kimsenin parası kalmadı hakkından fazlasını isteme işini yapmış olsaydın paran kalmazdı merak etme hasan kardeşim adım hasan stüdyocrea benim diyorsun arıyorum orayı hasan kim öyle biri yok diyorlar senden bahsediyorum o bazen binden bir bizimle çalışıyor adı da ismail diyor kimi kandırıyorsun sen senin karşında çocuk yok kardeş..
Şimdide kalkmış beni tehdit ediyor ne yapacan script elinde ne yapacan çalışmıuyor etmiyor daha beter içine ettiniz scriptin koderim die de geçiniyorsunuz ortalarda millete karşı hainlik yapmasanız şimdiye bir yerlere varmıştınız yazık çok yazık..