İlk paragrafın tamamen olayı anlamaman orayı hiç açıklamak bile istemiyorum.
İknci paragrafın tamamen saçmalık Türk Askerine yakışmayan hareketler bunlar o çocuk Askerlerin Ülkeyi savunduğunu google'da görsel arayak inancaksa hiç inanmasın zaten.Onların yaptığına onlar gibi karşılık verirsek ne farkımız kalır insanlık adına ? Kendimizi küçük görmekten başka bişey değil bu fotoğraf PKK Türkiye Cumhuriyeti'nin dengi değildir ki böyle saçma fotolar koyarak bakın sizi öldürüyoruz mesajı verelim.Bide toplanmış nerdeyse bi bölük 4 cesedin başında ne kadar gereksiz.
valla sana gereksiz bana gerekli sen bu ülkeyi senden benden ibaretmi sanıyorsun ? insanlar şuan galeyana gelmiş durumda iç savaş çıkma aşamasına gelecek, insanlar sürekli hükümete yükleniyor dağlar bombalanıyor teröristler öldürüldü diyorlar ama yine asker ölüyor, hani bu öldürülen terörist diyor insanlar doğal olarak ! evet bu sadece bir foto bununla iş bitmez.... bende senin gibi biliyorum bi fotoyla olmayacağı bu işlerin ama bunun devamı gelse fenamı olur ? her yapılan operasyonda öldürülen teröristleri bize gösterseler iyi olmaz mı ?
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:16:13 -->-> Daha önceki mesaj 13:13:01 --
Benim açımdan hiç etik bir fotoğraf değil.
Şimdi elin İngiliz'i,Alman'ı,Amerika'lısı gelip şurada şu fotoğrafı görünce ne düşünecek biliyormusunuz ?
- Barbar Türkler diyip çıkacak.
Amerika barbar değil peki niye zamanında usame bin ladin ve saddamın fotolarını yayınladılar !
Bakın vereceğim linkte yol vermeyen ırak insanlarının üzerinden hummer nasıl geçiyor ya bırakın kardeşim bu ayakları türkiye ne yapsa yaranamaz.Kim ne derse desin biz hesabı allaha verelim.
http://www.youtube.com/watch?v=TraQL3TG0zY