CryTurk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam merhaba, yaklaşık 2 sene öncesine kadar 1 yıl sorunsuz adsense kullandım hatta bir 100 dolar ödeme aldım. Ama bir arkadaşın sitesine reklam koydum ve akıllı arkadaş "para çalma" düz mantığı ile hitsiz sitede arkadaşlarına tıklatarak hesabımın banlanmasına sebep oldu. Tabi ben başka hesap açtım oda banlandı gene açtım gene banlandı derken, sanırım ismim kara listede falan ki artık adsense dikişi tutmadı. Sağlam bir hesap edinemiyorum artık. Benim sorum şu: İlk banlanma anında hernagi savunma maili falan atmadım google'a belki atsaydım herşey farklı olabilirdi. Ama şimdi kendimi savunarak mail atarsam banım kalkarmı? Mail adresim isim soyisimden oluşuyor hala aynı mail adresimi kullanıyorum. Bu mail adresimdeki adsense hesabımın banını açarlarmı sizce? Cevabınız "Evet açarlar" diyorsanız. Nereye mail atmalıyım? Ek bilgi: Mailde sadece duygu sömürüsü yapabilirim herhangi bir kanıtım yok şuan elimde Aradan 2 sene geçti. Cevabınızı bekliyorum.
geçersiz tıklamalar açılmaz hocam ; başkasının adına ve bilgilerine göre açmayı deneyin misal anne babanız vs. adres aynı olsa da sorun olmuyor.

vayvayva adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar. Ben küçük çaplı flash oyun yapıyorum giydirme oyunu gibi. Acaba bu yaptığım oyunlara Adsense Kodlarımdan birini ekleyebilir miyim yada yasak mı? Ekleyebilirsem kuralları nelerdir? Nasıl Eklenmelidir? Son olarak ekledikten sonra kendi sitem haricinde başka sitelerden oyunu sitelerine eklemelerini istesem bir sorun olur mu?

Sanırım anladığım kadarı ile bir oyun yapımcısınız ve oyunların içine atacaksınız ancak nasıl yapıldıgını bilmiyorum ve bunu sanırım siz de bilmiyorsunuz ( nasıl atıldığını ) bu konuda pek bilgim yok ; ancak şu şekilde düşün misal facebook app uygulamalarında atılıyorsa bunlara da atılabilir.
highflyeer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kimliğin resmini çektim bide kredi kartının maile gelen ekstresini yolladım bunu kabul etmezler mi
Muhendis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Kuzenim adına AdSense açmıştık. Pek geliri olmayan bir siteye de kodlarını koyduk. 10 $'ı geçince doğal olarak "ödeme seçeneği ekleyin" dedi. 18 yaşından küçük olduğu için hesabı yok, şimdi açmayla da uğraşamazlar (velisi gidecek vs.). Sorum şu:

Ödeme seçeneği eklemek için SON tarih gibi bir şey var mı ? Yoksa, 100 $'a geldiğinde eklesek olur mu ?
son tarih yoktur uyarı çıkar ekleyin diye ; hesap bilgilerini değiştirebilirsiniz ancak bu seferde 1 ay sonrası şeklinde oluyor ; tavsiyem 18 yaşındakinin yerine bir başka şahsın bilgilerini girip ödeme talep edebilirsiniz.