Ben siparişin son sayfasına Kredi Kartı ile ödeme diye bir link istiyorum, o linkte sipariş tutarı direkt olarak paypal üzerinden kredi kartı ile hesabıma gelsin istiyorum. Paypalın sitesinde de bir tanıtım bulamadım, hoş bazıları Türkçe değildi buldum da farkedemedim..
Kişi kredi kartı ile ödeyecek ve size paypal üzerinden kredi kartı ile gelecek ?

Çok enteresan.. Kavram kargaşası oluşmuş sanırım burada..
Kredi kartı ile ödeme aldığınızda zaten sanal posun bağlı olduğu hesabınıza gelir para, paypal üzerinden bir işlem yapmanıza gerek kalmaz. Paypal ile ödeme yapmak isteyenler için de paypal ödeme seçeneği eklemek istiyorsanız o başka tabi. Paypal ödemesi yapılır, gelen para paypal hesabınıza düşer. Siz de oradan çekersiniz.
--
Bunları geçelim, gelelim entegrasyona..
http://www.evoluted.net/thinktank/we...hp-integration
Bu adreste gayet güzel bir anlatım var. Kodlar dışında kalan kısma pek ihtiyacınız yok, kod bilginiz varsa da ingilizceye gerek yok zaten, çok açık bir şekilde anlatılmış..
Kredi kartı entegrasyonu da bu şekilde forumlarda aratıp bulabileceğiniz birşey değildir. Ya da en azından ben öyle düşünüyorum. Ya yaparsınız, ya yaptırırsınız,
ya da sanal pos alacağınız banka sizin yerinize yapar.