Manuel konu açmaya resim çekmeyi koymamistim doğrudur botla eklenen konularda çekiliyor resmi çekmek için bi fonksiyon var tek satır kod ile asabilirsiniz bu şekilde paylasilmasindaki amaç bu tarz Şeyleri sizin yapabilmeniz içindi yoksa kendim destek verecek olsam sifreleyip satardim zaten
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:55:09 -->-> Daha önceki mesaj 11:46:12 --
hocam admin paneli adresi nedir
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 07:30:14 -->-> Daha önceki mesaj 07:16:49 --
hocam admin girş adresi ney

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 07:37:03 -->-> Daha önceki mesaj 07:30:14 --
www.otey80.com kurudmbak
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 07:42:15 -->-> Daha önceki mesaj 07:37:03 --
hocam admin paneline giriş hata veriyor

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 07:55:03 -->-> Daha önceki mesaj 07:42:15 --
admin pNEL NEY HOCm
Yarım saat içerisinde ard arda 5 mesaj daha neler görecez merak ediyorum sanırım /admin/ yazıp giremiyordunuz modrewrite dosya yolunu kesiyordu /index.php veya arkadaşın söylediği gibi /giris.php olarak denemeniz yeterli olacaktı. Konuda bu şekilde açıklamadım ama hiç bilmeyen adamın bile deneyeceği 2. şey bu şekilde direk dosyaya ulaşmak olacaktır diye düşünüyorum. Kaldıki zaten kod yapısı incelensin diye paylaştığım bir yazılım, kullanımında eksiklikler olabilir panel daha pratik hale getirilebilir bunuda siz kendiniz yapıp kullanacaksınız amaçta bu zaten