karacoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu hesapları nasıl temin ettiğinizi açıklayabilirmisiniz ? Ayrıca flood yapmaktan lütfen vazgeçin.
Yabancı forumlarda satışlar oluyor.Uzun bir süre bekledikten sonra ara ara düşeş hesaplar satılıyor.Bende bu hesapları tam düşmüşken satın alıyorum.Daha sonra 2-3 lira emeğimin karşılığını koyup satıyorum.Yıllardır steam hesaplarını yabancı forumlarda satıyordum.Türkiye Pazarına da yeni girdim.Şimdi origin hesaplarınıda alıp-satmaya başladım.Hesaplarıma ömür boyu güvence veriyorum satın alanlar oldu,olmaya da devam ediyor.Ucuza Türkiye de oyunlar pahalıyken oyun getiriyorum.Burda genellikle sanırım hesap satışı illegal yapıldığı için kuşkuda normal gerçi.Sonuç olarak hesaplarımın tamamı bana aittir.Ben 2.el kullanıcısıyım satın alan müşterilerimde 3.elden satın almış oluyor.

Flood konusuna gelirsek özelden atılan mesajlarda HALA SATIM YAPIYORMUSUNUZ gibi sorular yönelince güncelliyorum.Güncelleme konusunda başka bir kolaylık mevcutsa söyleyin o şekilde devam edelim.Mesajlardan konuyu arındırdığınız içinse ayrıca teşekkür ederim.

Arkadaşlar başka herhangi kafanıza takılan soru vs. varsa çekinmeden sorun elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım.