pm cevaplandı.
Bir html form ve bir adet input & submit alanlarından daha fazlasına ihtiyacınız var ise ve sadece HTML yapısı ile bu işin bitmeyeceğini, sistemin kodlanma süresinin biraz zaman alacağının bilincinde iseniz, Uygun fiyatlı masaüstü program olarak düşünürseniz iletişim bilgilerinizi pm alabilir miyim?
input, ve textbox olayı görünürdeki kısım yani bunu söylememin amacı tam takım yönetim paneli tasarım vb şeylere ihtiyacım olmaması zaten asıl kodlanacak kısım dinamik post sayfası o sayfada herşey olabilir orası kodlayıcıya kalmış ve emeğine karşılık parası neyse onu ister kardeşim ben sadece ek bir olaya gerek olmadığını söyledim sadece formu post edip apiyi çalıştıracaz. bana web tabanlı bir form lazım kardeşim kusura bakma.
Arkadaşın istediği (daha doğrusu düşündüğü) gibi basit bir şey olmadığını söyleyebilirim. Bu işin apiye istek göndermesi ve cevap alması var, cevap hata döndü hata ayıklaması var. ^^ Çok basit bir iş gibi lanse edilmiş fakat o kadar da basit sayılmaz. İyi günler dileklerimle.
gelen pm lere bakarsak eğer yarım saatte teslim ve 30 tl gibi bir fiyat teklif edilmiş. buda basit birşey olduğunu gösteriyor demekki. benim aklımdaki olayı soracak olursan elbetteki api olacak gerekli servise bağlanacak olmasaydı herkes ortalığı ağlatırdı. işte benimde ihtiyacım olan şey o api. gerekli bağlantıları bulsaydım kendimde yazardım. buna neden ihtiyacım var dersen eğer. sadece merak yani bi iş için ihtiyaç yok.