yemek tarifleri sitesi için bir uygulama düşünüyorum. konu hakkında çok fazla bilgim yok, uygulamanın siteye katkıları neler olacak, fiyat ne olacak, resimli olarak sitedeki tarifleri gösterir mi, yeni eklenenleri direk uygulamayı kullanan tabletlerde gösterirmi yoksa siteyi ziyaret eden mi görebilir kısaca bilgi verirmisiniz
uygulama sitenizin bilinirliğini artırır google play gibi bir ortamda sitenizin otomatik olarak reklamını yapma şansı tanır. uygulamaya google admob reklamları koyarak gelir elde edebilirsiniz.
sitenizdeki yemek tariflerini gösterir yeni eklenenleri otomarik olarak gösterebiliriz.
pm gönderiyorum...
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:45:11 -->-> Daha önceki mesaj 22:43:04 --
yemek tarifleri sitesi için bir uygulama düşünüyorum. konu hakkında çok fazla bilgim yok, uygulamanın siteye katkıları neler olacak, fiyat ne olacak, resimli olarak sitedeki tarifleri gösterir mi, yeni eklenenleri direk uygulamayı kullanan tabletlerde gösterirmi yoksa siteyi ziyaret eden mi görebilir kısaca bilgi verirmisiniz
Aynısından bende pm alabilir miyim?
pm ler gönderildi.