syntax_error adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ftp1 sunucusunda sorun varmış şuanda. Ben de bağlanamadım. Burası ara ara çakılıyor ama genelde stabil. Bazen de dosyalar 0mb olarak gidiyor, o niye öyle bilmiyorum. Birkaç kez test ettim, şuan aktif olarak kullandığım bir yer değil. Bilgi verebilmek için yazdım.
Hocam nerdeyse sunucuların hepsini denedim...Bağlanamadım.Zoom ile denedim.Onda da yüklemeyi yapıyor.İçerisine gelmiyor.Link alınamadı diyor
rezil ettiler insanı.Bende kullanmadım.Bir deniyim dedim.Ama anlaşılan rezil durumda burasıda

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:40:11 -->-> Daha önceki mesaj 21:38:26 --

fatihbaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
megauploadun sahibi sürekli mesajlar atıyormuş twitter hesabından işde geldik geliyoruz filan diye.piyasaya öncü bi site gerek,o adam gelirse mantar gibi çogalırlar yine.hatırlıyorumda bi ara hangi siteyi kullansam diye düşünüyorduk,o kadar çok site vardı ki piyasada.şimdi upload yapmıyorum ama bu kezde izledigim dizilerin-filmlerin saglam linkini hangi berbat sitede bulucaz bakalım diye düşünüyorum...
Senin paylaşımlarını indirdiğimi hatırlıyorum.Megaupload gelirse gör bak hocam herkes nasıl yığılıyor oraya.Piyasada çok iyiydi.3-5 yıl tutuyordu herhalde dosyayı