Arkadaşa paylaşımı için teşekkür ediyorum. Bunlar zaten bilindik şeyler ama konuda ki bir çok yanılgı işin mail atmayla alakalı olduğu sanılmasıdır. Arkadaşımız güzel bir şekilde konuyla alakadar destek linkini de eklemiştir.
Olay ban sebebi nedir? Bunu nasıl düzenlersiniz? sorularınının yanıtıdır. Bunları yaptıktan sonra kalanı ise mail olayıdır.
Ciddi bir durumdan ban yemediyseniz çok rahat br şekilde açtırabilirsiniz. Bazı arkadaşlara da katılıyorum tabii ki; adam ücretli hizmet veriyor bunun karşılığında bir emek harcıyor ve buna karşılık da belirli bir ücret alıyor. Bu da gayet normal bir durumdur zaten. Ben SEO işi yapıyorum ama bazen sıkışıyorum forumdan bazı arkadaşlara diyorum bana acil tarafından şu işleri halledin diye. Karşılıksız mı bu işler derseniz tabii ki hayır. Arkadaş emek harcamış önemli değil hocam dese bile o da bu işlerden para kazanıp ekmek yiyorsa saygı duyar ve ederini öderim.
Kısacası ben bu işi size ücretsiz yapabilirim ama X kişi ücretli yapıyorsa bunada saygı duymak gerekir.