Adsense adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zorunuza neden gidiyor sizde açın yapabiliyorsanız buyrun R10 da burda Konu açmakta sizde ama Y A P A M A Z S I N I Z

Nedenmi anlatıyım

Siz bilgi sahiplerine kazma kürek vuran oldukça hiç bir zaman bir değeri bir bilgi sahibini kabullenemezsiniz.

O yüzden birgün başın sıkışırsa kendine yer ayır hocam bi yerden ki yardım bulasın bu anlayışla gidersen yarın önemli bir konuda yardım edenin olmaz

Bundan sonra ALLAH şahidim ki böyle saçma sapan yazılara karşılık vermeyeceğim konuma müdahele olmadıkça hadi iyi günler yazın bol bol
senin zoruna gitmese direk konuya atlayıp karşı çıkmazdın bu konudakilerden fazlada birşey yaptığın yok ama o para helal değil emeğinle kazanmıyorsun çünkü herkesin bildiği yöntemle kazanmaya çalışıyorsun ama böyle yöntemlere karnımız tok.

kuleli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bazı insanlara feci dokunmuş konu. Konu sahibine çok teşekkür ediyorum. Para ile yapanlarında bundan fazla yaptıkları pek bir şey yok. En fazla bir kaç yere fazladan mail atarlar.

Bozulanlar ve kendisine kapak olanlar var. Onlarda hiç bozulmasın. R10 paylaşım formudur. Ben 2007 den burdayım. Ve bildiğim şeylerin çoğu bura sayesinde olmuştur. Herkes her bildiğini para ile satsa şuan hiçbir şey bilmiyor olurdum. Bu konuda yada diğer konularda her zaman herkese BEDAVA yardım edebilirim.
bu cevapta bu işi parayla yapanlara güzel bir kapak olmuş hocam elinize sağlık