basoyna adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ha tabi konu üzerine şöyle birşey de var.Tamam güzel yere değinmiş arkadaş çokça bu duruma rastlanıyor.

Ama işi bilen bir adamın sattığı site fiyatı neyse ederi vardır.Tabi alan kişi bu işe yeni başlamış biri olursa, sitenin sürekliliğini nasıl sağlayacağını bilmiyor ise geliri düşünce vah canım gelir düştü falan fişman..Bu işe yeni başlayan arkadaşlar mümkünse site falan almasın, kendileri açsın bir site doğruyu yanlışı öğrensin ondan sonra site almayı düşünsün.

Bir satış konusunda canım bu site çok pahalı şöyle böyle diyipte site sahibinin emeğini görmeme olasılığını kimse düşünmüyor.Belki adam gece gündüz uğraştı emek verdi vs gerçekten de site patlama yapabilecek konumdadır paraya ihtiyacı vardır satmak zorundadır, bunu araştırma yaparak öğrenmek o kadar da zor değil.

Örnek veriyim, ben bugün bir sürü kaliteli link aldım paralarını vs ödedim fakat backlinkler hemen etki etmiyor 1-2 haftaya yayılabiliyor ama satmam gerekiyor o anda, ve patlama yapacağını söylüyor.Yaptıklarımı söylüyorum, yapması gerekenleri de söylüyorsam bence burda yanlış birşey yoktur.
Şu ana kadar ben böyle 3 Sitemi piyasadan geri aldım. İnsanların parasını ödeyip.

1-) ( 2010 ) Site ingilizce video içerikli bir siteydi. 600 Hitte ( amerikan / ingiltere ) teslim ettim arkadaş sağolsun sadece adsense paneline girmek için almış siteyi. 250 Hitlere düştü geri aldım. ( Kazandığı adnsense gelirlerini fiyattan düştük ) .

2-) ( 2011 ) Çok sağlam tavan yapabilecek bir film sitesi sattım divx vs. kelimelerde tavandaydı. Arkadaş piyasanın en adi scriptini kurmuş sağolsun. 1 Ay da hitler yarıya düştü, Üzerine sunucu problemleri ( Yarı fiyatına geri aldım. )

3-) ( 2011 ) Site mobil telefonlar üzerine bir siteydi. Alan arkadaş R10'da bulunan paketlerden sırasıyla 1'er adet almış . Site sattığımda tahminimce 2-3k idi . 4.6K ya kadar çıkmış screenleri attı, bense idda ettim düşecek diye. 15 gün dayandı site kelimelerde önce -60 sonra sıralamalardan kayıp ( Ölü fiyatına geri aldım 301 leyip yoluma devam ettim ama hala adam olmadı ) .

Şimdi çıkarılacak sonuç ne ? İşini bilmeden körü körüne basılan her gaz zarar ettirir. Araban şahinse 160 ' la gitmeyeceksin her an girebilirsin bi yere. Araban şahinse gidip doğan olsun diye sağıyla soluyla oynamayacaksın. Arabanın benzinini de ihmal etmeyeceksin yoksa benzin bitince tamirciyi çağırırsın boş yere yani Seo ile uğraşanları.

Saygılarımla...

ColdSwoRD